Op het randje

Binnenin het kunstwerk, in de Deltagoot stond een fotograaf op één van de loopbruggen. Deze loopbruggen van 9 meter breed en 32 meter lang staan haaks op de goot.

Het was voor hem geen probleem dat wij voor hem gingen staan om ook enkele plaatjes te schieten van het doorkijkje binnenin de goot. Nadat de fotograaf door de zoeker had gekeken was hij kennelijk nog niet tevreden over het standpunt. Hij schoof zijn statief en zijn opstapje naar achteren tot op het randje.

We maakten  een praatje met de fotograaf en grapten over zijn actie op het randje en een eventuele zwempartij. Hij vertelde dat hij daar in de zomer wel eens had gezwommen.

En dit is dan het uitzicht.

Toen we aan de cappuccino met kwarktaart zaten in paviljoen Het ProefLab zagen we de man achter een informatietafel van Natuurmonumenten. Hij is dus behalve fotograaf ook vrijwilliger bij Natuurmonumenten.

Met deze foto’s sluit ik mijn weblogseries over onze prachtige fotokuier in het Waterloopbos af. Mijn vriendin en ik kwamen  tot de conclusie dat een dergelijke gezamenlijke fotokuier voor herhaling vatbaar is.

 

 

8 thoughts on “Op het randje

  1. WoW die gaat echt tot het randje, en wat een enorm statief dat je op verhoog moet staan om nog door de camera te kijken
    ik vind jou foto’s ook erg mooi al had je niet zo’n heel hoof statief 🙂 heel mooi een schitterend licht vooral de laatste twee foto’s

    Liked by 1 person

  2. Wat een prachtige serie weer van dat wonderlijke betonnen object. Ik vind de combinatie van het harde beton met de weerspiegelingen en die mooie schaduwwerking echt heel mooi. Die harde lijnen en vlakken vond ik ook erg mooi in het huis van de kinderen toen dat nog leeg stond.
    Als het even kan wil ik ooit nog wel eens naar die Deltagoot toe. En ik beloof dat ik daar niet ga staan goochelen met een statief. 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.