Zandsculpturen en een quiz

Op landgoed Warmelo stonden 20 zandsculpturen. Deze 20 sculpturen beelden  spreekwoorden en gezegden uit. Tien kunstenaars uit Nederland, Ierland, Italië, Letland, Rusland en Amerika zijn er dagen druk mee geweest. In totaal is er maar liefst zo’n 950 kubieke meter zand in verwerkt.

Nu leek het mij wel leuk om een quiz te organiseren. Hieronder volgen de 20 zandsculpturen. Jullie mogen raden welke spreekwoorden of gezegden worden uitgebeeld. Afbeelding 11 beeldt drie spreekwoorden of gezegden uit.

Als je mee wilt doen mag je een persoonlijk berichtje sturen naar  jetskefotografie@gmail.com Graag het nummer van de foto vermelden met het bijbehorende spreekwoord of gezegde. De sluitingsdatum is 1 december. De winnaar vermeld ik hier op het weblog en krijgt eeuwige roem. 🏆 🤩

*1*

*2*

*3*

*4*

*5*

*6*

*7*

*8*

*9*

*10*

*11*

*12*

*13*

*14*

*15*

*16*

*17*

*18*

*19*

*20*

11 thoughts on “Zandsculpturen en een quiz

  1. Nummertje 18 is de enige waarbij het kwartje bij een eerste blik meteen valt 🙂 De beelden zijn wat mij betreft echte kunstwerken. Foto 8 steekt er voor mij net even bovenuit maar dat komt ook door de prachtige lichtval op het kunstwerk. Prachtige serie Jetske.

    Liked by 1 person

  2. Pingback: En de winnaar is… | Schrijven met Licht

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.