Paesens-Moddergat en een opera…

Vanuit Zwarte Haan reden Jan en ik naar Paesens-Moddergat. Toen we het dorp inreden zagen dat er grootse plannen waren in dit idyllische plaatsje aan de voet van de Waddendijk.

Men was bezig met de opbouw voor de WadOpera die in de daaropvolgende week zou plaatsvinden. Zie deze site.

Om de Waddendijk te beschermen was er een enorme trap aangelegd.

Buitendijks was een groot decor gebouwd.

Er werd druk gerepeteerd voor de komende voorstellingen.

Als ik dit tafereel zo zie dan loopt het in de opera niet voor iedereen goed af…

Wordt vervolgd.

15 thoughts on “Paesens-Moddergat en een opera…

  • Ik heb op social media gelezen van een bezoeker dat het inderdaad bijzonder was. Ik vind een musical In de buitenlucht sowieso heel mooi. Nu moet ik zeggen dat een musical meer mijn smaak is dan een opera. We hebben ze horen zingen, heel knap, maar ik word onrustig van opera’s.

   Like

 1. Wat bijzonder allemaal, een opera op het was en nabij dit pittoreske dorp. Een gewaagd evenement ook al omdat het in de open lucht plaats heeft gevonden, maar ik denk dat de weergoden hier niet vervelend hebben gedaan. Mooi dat dit kan.

  Liked by 1 person

 2. Mijn onderweg uitgesproken vermoeden, dat het bekende stukje buitendijks gebied er best eens heel anders uit zou kunnen zien dan we normaal gewend zijn, bleek aardig te kloppen. Het heeft je wel een mooie en tamelijk unieke serie van gemaakt. Je foto’s van de man met het touw en de foto die je van achter de palenrij hebt gemaakt, zijn mijn favorieten. Die ontbreken namelijk in mijn serie. 🙂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.