Agastache ‘Rosie Posie’

In deze periode van quarantaine is het belangrijk dat we regelmatig de benen strekken. We zijn bevoorrecht dat we dat kunnen doen in onze ruime tuin. Het saaie en grijze herfstweer draagt er niet echt toe bij om te genieten van zo’n rondje door de tuin. Gisteren nam ik desondanks de camera met macro-objectief mee de tuin in. Ik vond een aantal hartjes. Deze hartjes plaats ik speciaal voor jullie als dank voor jullie medeleven…

Een tijdje geleden schreef ik over de nieuwe bloemenborder in onze tuin. In deze periode bloeien er nog steeds een aantal planten. Omdat de zon het al dagen laat afweten heb ik een kunstmatige zon gecreëerd door gebruik te maken van een externe flitser. De komende tijd zal ik zo nu en dan een bloemetje plaatsen op mijn weblog.

Agastache ‘Rosie Posie’

12 thoughts on “Agastache ‘Rosie Posie’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.