9 thoughts on “Weerbeeld, week 50

  1. Ja, het is weer vier keer niks deze week wat het weer betreft. Alleen gisteren brak de lucht hier in de regio af en toe wat open, maar ook toen is het niet echt zonnig geweest. Nog maar even een weekje doorzetten dan, in de hoop op beter weer nadien. 🙂

    Liked by 1 person

  2. Leuke weercontrasten, maar geef mij maar de ondergaande zon, die heb je prachtig vastgelegd. Gisteren hadden wij hier wel een zonnige dag, die wel met mist begon maar verder zonnig verliep en eindigde. Plaatselijk dus toch wel verschillen in ons kleine landje.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.