Magnolia

Gisteren hadden we eindelijk een mooie zonnige dag. Vandaag is het hier alweer petweer. Wel een prima dag om buiten te werken met o.a. het inrichten van een border met nieuwe aanplant. Gisteren heb ik overigens wel veel uit die zonnige dag gehaald. Ik start met een fotoserie die ik gisteren maakte van de magnolia in onze achtertuin.

Ook dit jaar heeft de magnolia te lijden gehad van de nachtvorst. De bloemen die beschut hangen zien er florissanter uit.

Vandaag met de straffe koude wind vallen er al veel blaadjes naar beneden. Dat geeft dan wel weer een inkijkje in de bloem.

15 thoughts on “Magnolia

 1. De maand heeft inderdaad zijn grillen maar je foto’s gaven mij wel het ultieme lentegevoel. Dat zijn kleuren die me vrolijk maakten. En de laatste foto is echt supermooi. Hier zijn de meeste blaadjes nu ook wel gevallen.

  Liked by 1 person

  • Ik was nog met een serie bezig die gemaakt was op een grijze dag. Daar ben ik mee gestopt. Halverwege had ik zo’n zin in een kleurrijke serie met blauwe lucht. En dat is gelukt, gezien jouw reactie. 😃

   Like

 2. Zoals je terecht opmerkt: als ze op hun einde komen, heb je een beter zicht op hun binnenkant. Al vond ik het ook erg dat ze (ook hier) zoveel te lijden gehad hebben met die wind en die regen de laatste tijd.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.