Kraanvogels en reeën

Vorige week reed ik op een vroege ochtend na nachtvorst over De Eese naar Drenthe.

In een weiland was mooi te zien tot hoever de zonnestralen waren gekomen. Heel in de verte zag ik een sprong reeën staan. Het was alweer een tijdje geleden dat ik reeën had gefotografeerd.

In een ander weiland stonden een aantal kraanvogels te foerageren. Ze stonden te ver weg voor mooie foto´s. Maar in dit geval gaat het om de waarneming en niet in de eerste plaats om kwalitatief mooie foto´s. Ik wist waar ik moest zoeken anders was ik er vast aan voorbij gereden. Om ze niet onnodig te verstoren ga ik deze keer de locatie niet verklappen.

12 thoughts on “Kraanvogels en reeën

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.