Sneeuw, landgoed De Eese

De series van Texel ga ik een aantal dagen onderbreken voor een actueel onderwerp. Gisteren sneeuwde het een groot gedeelte van de dag. Aan het eind van de middag was het eindelijk gestopt met sneeuwen. Ik maakte toen een flitsrondje door de tuin. Een besneeuwde tuin onder een grijze lucht.

Toen ik vanochtend naar buiten keek zag ik tot mijn verrassing dat het prachtig weer was. Het landschap lag er prachtig bij onder een deken van sneeuw. Ik ben direct op pad gegaan voordat de zon de sneeuw zou laten smelten. Als eerst reed ik naar landgoed De Eese. Zie Google Maps. De opkomende zon zat nog verscholen achter een bomenrij.

Ik heb enorm genoten

Morgen neem ik jullie mee naar de besneeuwde Hunebedden in Havelterberg.

8 thoughts on “Sneeuw, landgoed De Eese

 1. Wat een jaloersmakend mooie serie weer, Jetske.
  Ik had er vanmorgen ook graag even op uit gewild, maar dat zat er na de uitputtende drentelpartij van gisteren helaas niet. Toch heb ik me vandaag ook prima vermaakt in de sneeuw, al ben ik daarbij niet verder gekomen dan de tuin. Ik onderbreek mijn huidige blogserie toch ook maar even. 🙂

  Liked by 1 person

  • Ik heb dat vanochtend al bedacht dat jij er ook van genoten zou hebben. Jammer dat die twee dagen zo achter elkaar vallen.
   Ik heb nog een paar series van de sneeuw. Ook al is de sneeuw al bijna verdwenen en stijgt de temperatuur, ik laat ze hier toch maar zien. ❄️😉

   Liked by 1 person

 2. Je wist deze ochtend je momenten (en composities) wel te kiezen hoor, echt mooi. Jullie hadden gisteren dus sneeuwval, hier regende het. Maar vandaag was het hier ook stralend weer. Een dagje om de deur uit te gaan, interessante dingen gespot maar jammer genoeg heel weinig goed in beeld gekregen 😦 Geniet nog van het weekend.

  Liked by 1 person

 3. Je was er vroeg bij vanochtend en het leverde mooie plaatjes op. Mooie tuin hebben jullie !
  Foto 3 van het laatste blok is voor mij de winnaar van deze winter serie.
  Fijne avond en goede zondag gewenst !

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.