Mooi weer voor de kikkers…

Het is mooi weer voor de kikkers, maar ik ben er wel klaar mee met dit regenachtige koude weer.

Ook tijdens de regenbuien gaan ze door met waarmee ze bezig waren… met het paren.

Persoonlijk zou ik toch wachten op warmer en droog weer, maar ja, ik ben dan ook geen kikker…

En als je niet in trek bent dan hang je maar wat aan de kant.

Deze kikkers zitten in onze vijver. Het is van tijd tot tijd een complete orgie. Om ze te fotograferen moest ik wel heel voorzichtig naar buiten. Met de 100-400 mm zoomobjectief maakte ik deze fotoserie.

7 thoughts on “Mooi weer voor de kikkers…

    • Ik ben vandaag op zoek geweest naar de heikikker. De mannetjes kleuren zo mooi blauw in de paartijd. Ik heb ze nog nooit in het echt gezien. Gisteravond heb ik eerst opgezocht hoe hun roep gaat. Het is gelukt. Ik heb er eentje gezien en gehoord. Niet mooi blauw gekleurd maar wel mooi.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.