13 thoughts on “Scharrelvarkens

    • Of deze varken het zelf ervaren als meer geluk dat weet ik niet, maar vanuit menselijk perspectief ziet het er in ieder geval beter uit. Helaas kunnen niet alle varkens zoveel ruimte krijgen als deze twee dan kan men de vraag niet aan. Maar meer ruimte en meer scharrelen dat zou ik voor de varkens heel fijn vinden.

      Like

  1. O wat een enige foto’s van de varkens en wat heerlijk om te zien dat er nog een paar varkens zijn die het goed hebben. Zij willen wel regen en in de modder rollen, ik ben ook wel aan beter weer toe. Fijne Pinksterdagen.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.