Rijp op de landerijen (2)

Op een vroege ochtend reed ik naar de Dwarsgracht. In de buurt van de Cornelisgracht maakte ik een stop om onderstaande foto te maken. Achter mij kwam de zon op. Voor mij was de maan nog zichtbaar boven het berijpte landschap.

In het lintdorp Dwarsgracht maakte ik deze foto.

19 thoughts on “Rijp op de landerijen (2)

    • Dat eerste is zeker waar. Tijdens de eerdere periode met nachtvorst en rijp ben ik niet op stap geweest. Ik moest toen alle dagen werken. Daarnaast dacht ik dat er nog genoeg kansen zouden komen omdat de winter nog lang was. Tijdens de laatste periode met nachtvorst en rijp bedacht ik me dat ik er bij moest zijn. Mijn werktijd heb ik op die dag aangepast. Mijn vroeger zei vroeger al dat je ‘ijs en vis moet besteden als het er is’ en dat geldt zeker in de huidige tijd.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.