Texel, strand bij de vuurtoren

Tijdens ons verblijf op Texel maakten we, zoals gebruikelijk, een wandeling op het strand bij de vuurtoren. Het weer werkte op dat moment niet mee. Er was een dicht wolkendek en er waaide een stevige koude wind uit het noordoosten.

Het kon Nora niet deren, zij rende zich warm tijdens het spelen met andere honden. Toen we weer richting de vuurtoren wandelden piepte de zon door het wolkendek. Wij besloten eerst koffie te gaan drinken in de gezellige strandtent.

Tijdens de koffie brak het wolkendek helemaal open. Tussen de laatste foto in bovenstaande serie en de eerste foto hieronder zat 33 minuten. Omdat het zo mooi weer was geworden maakten we een tweede wandeling en wel richting de golfbreker.

Vanaf de golfbreker liepen we weer terug richting de vuurtoren. Eenmaal terug bij de strandtent zagen we dat het buitenterras inmiddels ook goed was bezet.

7 thoughts on “Texel, strand bij de vuurtoren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.