5 thoughts on “De hommel, een kanjer in het bestuiven

 1. Dat valt me nou weer tegen …
  Ik had toch echt verwacht dat ik na al mijn meedenkwerk de eerste reactie zou mogen plaatsen … 😉
  Intussen ben je dus terecht gekomen bij een 1-koloms thema. Daar was ik inmiddels ook naar op zoek gegaan, maar dat hoeft dus niet meer.
  Nog één tip: misschien is een zoekvenster binnen je weblog nog te overwegen. Het is nu allemaal nog te overzien, maar over enige tijd heb je er profijt van.
  Verder ziet het er natuurlijk al prima uit. Succes en veel blogplezier.
  (Zo, nu duik ik eerst nog weer even onder … 😉 )

  Liked by 1 person

  • Dank voor je goedkeuring en je bijdrage bij de start. De eerste reactie van onze dochter is wel op z’n plaats want zij heeft voor mij een belangrijke stap gezet m. a.w. ze heeft me weer vlot getrokken. Dus deze keer gaan de credits naar haar. 😃
   Vervolgens hebben we wel 100 thema’s samen bekeken, maar bijna overal werd de foto te klein. Uiteindelijk heb ik voor deze gekozen zonder sidebar. Die had Ik wel toegevoegd, maar toen werden de foto’s ook weer klein.
   Nu staat alles in twee blokken, voettekst. Daar staat ook het zoekvenster al toegevoegd. Verder nog wat finetunen. Een deze dagen zal ik op mijn andere weblog een melding doen dat ik verder ga op het weblog van WordPress.

   Verstuurd vanaf mijn iPhone

   Like

  • Dank voor je goedkeuring en je bijdrage bij de start. De eerste reactie van onze dochter is wel op z’n plaats want zij heeft voor mij een belangrijke stap gezet m. a.w. ze heeft me weer vlot getrokken. Dus deze keer gaan de credits naar haar. 😃
   Vervolgens hebben we wel 100 thema’s samen bekeken, maar bijna overal werd de foto te klein. Uiteindelijk heb ik voor deze gekozen zonder sidebar. Die had Ik wel toegevoegd, maar toen werden de foto’s ook weer klein.
   Nu staat alles in twee blokken, voettekst. Daar staat ook het zoekvenster al toegevoegd. Verder nog wat finetunen. Een deze dagen zal ik op mijn andere weblog een melding doen dat ik verder ga op het weblog van WordPress.

   Verstuurd vanaf mijn iPhone

   Like

 2. Gelukkig had ik ervoor gekozen om een knipoogje te gebruiken aan het begin van mijn reactie. 😜
  Fijn dat je dochter de honneurs heeft waargenomen. Mijn complimenten, het ziet er na de noeste arbeid van gisteren goed uit.
  Voor mijn gevoel kun je hier eerst wel mee uit de voeten. Gefeliciteerd en veel blogplezier gewenst, fotomaatje van het eerste uur!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.