De fles geven

Of het nu om baby’s gaat of om lammetjes, de fles geven vinden de meeste mensen leuk. Toen onze volwassen kinderen ter ore kwam dat er flessenlammetjes waren bij hun nicht en haar gezin wilden ze daar graag heen. In verband met de corona-maatregelen moest er even gepuzzeld worden hoe we dat konden organiseren, maar het is gelukt. Maar voordat we toe waren aan het geven van de fles kregen we eerst een lesje hoe je een lammetje moet optillen en vasthouden.

Voor het geven van de fles was er eerst een kort knuffelmomentje.

Het is verstandig om te knuffelen en te spelen als ze hun buikje nog niet vol hebben, zo leerden we van de boer.

En dan is het tijd voor de fles. De verpleegkundige in actie.

De student biologie in actie.

Voor mij was het dubbel feest, samen met mijn achternichtje gaf ik het lammetje de fles.

7 thoughts on “De fles geven

 1. fantastisch jetske,
  dat is supergenieten met die kleine lammetjes he.
  het genoegen heb ik ook eens mogen hebben, en ik denk weleens als het schaap me nu ziet 🙂
  dat ze me nog steeds herkent, maar dat zal wel niet hé 🙂
  erg leuke serie

  Liked by 1 person

 2. oh zo lief en geweldig vast gelegd ook! dit is nu iets wat ik ook nog wel zou willen ervaren als het op mijn weg komt 😀 LIjkt me zo gaaf, als ik jouw gezicht ook zie, en van alle anderen,, helemaal top!

  X

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.