De zomer van de mooie wolkenluchten

Voor vakantievierend Nederland is dit een flutzomer. Het is vaak te koud en te nat. Maar er zijn ook positieve zaken te noemen over deze zomer. Alles groeit en bloeit tegen de klippen op en de natuur staat er fleurig bij. Het is beter voor ons grondwaterpeil. Verder hebben we een zomer met mooie wolkenluchten en daar heb ik volop van genoten. Op de camping keek ik vaak naar boven. Toen ik deze wolkenlucht zag kreeg ik de drang om met de camera op stap te gaan.

⛅️

🌥

⛅️

🌥

⛅️

🌥

⛅️

🌥

9 thoughts on “De zomer van de mooie wolkenluchten

 1. Bedankt voor de zomer-impressies 2021. Al zijn ze wat grijzer dan anders, ze zijn daarom niet minder mooi 🙂
  Laat ons hopen dat de opoffering die we brachten deze zomer, ten goede komt aan de natuur…

  Liked by 1 person

  • Ik had gehoopt op een betere zomer met iets warmer weer en wat minder regen. Maar ja perfect krijgen we het nooit voor iedereen. Dag in, dag uit boven de 30 graden vreet ook energie. Ik geniet wel van de momenten en dagen dat het wel mooi weer is.

   Like

 2. Sfeervolle avondplaten met die mooie wolkenluchten.
  Vanuit fotografisch oogpunt is zo’n wisselvallige zomer een stuk interessanter dan de hete zomers met strakblauwe luchten van de afgelopen jaren. Maar ook qua temperatuur heb ik dit een stuk liever dan die verzengende hitte.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.