Een gekleurd tapijt

Op de eerste dag dat ik weer uit quarantaine kon reed ik over de Westvierderparten. Ik maakte daar een korte stop. Deze laan vormt de grens tussen Overijssel en Friesland. Aan de linkerkant ligt Friesland en aan de rechterkant ligt Overijssel. Zie Google Maps.

Aan de zuidkant van deze laan ligt Landgoed De Eese. Landgoed De Eese is ca 870 ha groot. De Eese bestaat voor ca. 45% uit bos en heide, voor ca. 25% uit bloemenrijke velden, voor ca. 20% uit landbouwgronden en voor de overige 10% uit wegen, waterlopen en meer dan 15 poelen en vennen. Op deze site kun je er alles lezen. Het herfstzonnetje scheen mooi over het gekleurde tapijt van herfstbladeren.

Ik wandelde een klein stukje het bos in en richtte mijn camera op een klein houten kerkje. Op een later moment kom ik terug op dit bijzondere kerkje.

16 thoughts on “Een gekleurd tapijt

 1. Een mooi moment om weer op pad te mogen met volop zon.
  Wat een mooie baan zonlicht over het schijnbaar met goud geplaveide pad . Ik heb een paar maal wat foto’s bij dat kerkje gemaakt, maar ik heb nooit gezien dat er een de overkant een paadje het bos in gaat. Dat mooie rooie kerkje heeft intussen een verandering ondergaan, zag ik …

  Liked by 1 person

  • Gelukkig mochten we tijdens de quarantaine wel een ronde door de tuin maken. Hoewel we een forse tuin hebben, verveelde dat toch al snel.
   Ik had inderdaad geluk dat ik daar net op het moment reed dat de herfstzon zo mooi door de bomen op het kerkje scheen.

   Like

 2. Pingback: Het Westerkerkje | Schrijven met Licht

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.