Bij de vuurtoren

Op dag 2 van onze vakantie op Texel gingen we na de lunch naar het strand bij de vuurtoren. De jongens hadden een beklimming van de vuurtoren afgesproken om 14 uur.

Maar voordat het zover was overbrugden we die tijd op het strand bij de vuurtoren. Ze hadden een supersonische frisbee gekocht en vermaakten zich lange tijd met het overgooien van de frisbee. Er valt altijd genoeg te beleven op dat strand. Het is bij uitstek een strand om te vliegeren.

Toen het voor de jongens tijd was om de vuurtoren te beklimmen gingen onze dochter en ik op het terras van de strandtent zitten. Uiteraard heb ik nog wel enkele foto’s gemaakt van de jongens op de vuurtoren.

7 thoughts on “Bij de vuurtoren

 1. Waar is de tijd dat ik ook nog met vliegers op het strand gaande was 🙂 LOL
  De vuurtoren is echt heel mooi en de klim naar boven zal zeker de moeite zijn…. maar ja, sommigen laten zich natuurlijk meteen verleiden door dat leuke strandcafé… ha ha ha.

  Liked by 1 person

  • We hebben daar met de kinderen vroeger ook vaak gevliegerd. Leuk om op terug te kijken.
   De volgende keer ga ik voor de klim op de vuurtoren. Ik heb mij laten vertellen door de jongens dat het best te doen was, ook voor mensen met hoogtevrees.

   Liked by 1 person

 2. Dat was een goed plan van de mannen. Ik heb twee keer de vuurtoren van Ameland beklommen en dat vond ik beide keren zeer de moeite waard. Zo lang je dergelijke klimmen kunt maken om van een mooi uitzicht te genieten, echt doen! Voor mij zijn die vuurtorens inmiddels te hoog, vrees ik.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.