Kattenhotel

Toen het ons niet lukte om het ´verdronken dorp´ Sfentili te bereiken reden we terug naar de bewoonde wereld. We kwamen aan in het dorp Avdou. Het begon zachtjes te regenen. Dat weerhield mij er niet van om een snel rondje met de camera door het dorp te maken.

Onverwachts kwam ik in een grappig tafereeltje terecht…

Het was voedertijd voor de (zwerf)katten in het dorp. Van alle kanten kwamen er katten aanlopen. Onder de veranda was een heus kattenhotel gebouwd. Andere katten kwam tevoorschijn uit hun fijne slaapplekje. Met toestemming heb ik een fotoserie gemaakt. Het ´kattenvrouwtje´ vertelde dat de katten afkomen op het geluid van de vallende kattenbrokken in de schaal.

16 thoughts on “Kattenhotel

  1. In Griekenland en ook Kreta zijn er veel rond dwalende katten. Weet dat we foto’s namen op straat en eentje kwam ons hotelkamer binnen. We hadden het graag meegenomen maar dat kon niet 😀. Een mooi rondje. Prachtig die huisjes met bloemen en dan de poezen, zalig.

    Liked by 1 person

  2. Leuke ontmoeting in het kattenhotel en ja, welk dier komt niet op eten af.
    Ik fotografeer het liefst met bewolkt weer, de kleuren komen dan het mooist tot zijn recht zo ook hier in deze serie. De gekleurde bloemen steken mooi af tegen de witte huizen. Zo heeft dit weertype ook z’n voordelen al hadden jullie natuurlijk wat mooier weer willen hebben op de vakantie.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.