40 jaar verpleegkundige

Op 1 september 1982 startte ik met de inservice-opleiding in het Sophia ziekenhuis in Zwolle. Na de vooropleiding van drie maanden kwam ik als leerling-verpleegkundige in dienst van het ziekenhuis. Op onderstaande foto heb ik voor het eerst het uniform aan. Na de opleiding die 3½ jaar duurde ben ik blijven werken in het Sophia ziekenhuis. In oktober 2001 maakte ik de overstap naar ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen. En daar werk ik nog steeds met veel plezier. Op 1 december vier ik dat ik 40 jaar verpleegkundige ben. De zorg draag ik een warm ❤️ toe. Ik vind het nog steeds een prachtig beroep.

20 thoughts on “40 jaar verpleegkundige

 1. Alvast van harte gefeliciteerd !
  Leuk dat je deze mijlpaal met ons wilt delen, 40 jaar in de zorg, daar neem ik mijn spreekwoordelijke pet voor af.
  Leuke foto ook met dat kleedje en de oude platenspeler.
  Ik wens je nog veel zorgzame jaren toe in gezondheid 😘

  Liked by 1 person

  • Dank je wel, Pedro.
   Het kleedje was een kleed voor de schommelstoel wat ik zelf aan het haken was.
   Mijn toenmalige vriend, mijn huidige echtgenoot maakte de foto. Waarschijnlijk moest de mooie platenspeler er ook bij op. Vandaar dat ik er niet helemaal op sta. 😊

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.