Dreigende wolkenluchten

Het weerbeeld in januari kenmerkt zich door grijze dagen, dagen waarop het de hele dag plenst van de regent, dagen met volop zonneschijn en dagen met felle winterse buien met tussendoor opklaringen. Kortom het is een echte Hollandse ‘wintermaand’. De dagen waarop buien en opklaringen elkaar afwisselen leveren vaak de mooiste wolkenluchten op. Na dagen binnenzitten of beter gezegd binnen liggen, was ik op een middag zover dat ik er weer even uit kon. De dreigende wolkenluchten waren zo fascinerend dat ik de drang om een ommetje te maken niet meer kon weerstaan.

Bijna alle foto’s zijn gemaakt aan de Hoogeweg. De eerste foto is gemaakt op de plek waar Jan en ik half december de schaatsers fotografeerden.

Wordt vervolgd.

14 thoughts on “Dreigende wolkenluchten

  1. Fijn dat het weer wat beter met je gaat. Je hebt de wolkenluchten mooi weten te vangen. Ik vind de kleuren in deze omstandigheden altijd er mooi. Leuk detail, wij hebben een aantal van onze trouwfoto’s bij het huisje van foto 5 gemaakt 😀
    Fijn weekend !

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.