10 thoughts on “Grote keizerlibel zet eitjes af

 1. Dat is nog eens prachtig mooi, ik weet, het lijkt of ik dat elke dag zeg, is ook zo, maar het is ook zo!

  Dat filmpje ook, dit geluk had jij weer. Of, jij hebt veeeeeeel meer geduld dan ik heb in de natuur πŸ˜‰

  X

  Liked by 1 person

  • Misschien een combinatie en geluk. πŸ˜ƒ
   Het is wel zo dat hoe langer je iets doet hoe meer bedreven je erin raakt. Daarnaast moet je leren het te zien. En leren van andere fotografen bv via social media. Of met een andere fotograaf op stap gaan zoals ik 15 jaar geleden aan Jan de vraag stelde of ik een keer met hem mee mocht. Bij het zien van zijn fotoseries viel ik ook van de ene in de andere wowww. En zo zijn we fotomaatjes geworden.

   Liked by 1 person

   • Bij mij is het meestal geluk, ik weet hoe het hoort eigenlijk, maar het geduld om te wachten tot… dat heb ik niet, dus wandel ik vaak rustig door, heel langzaam, en als het komt dan komt het, en dan: https://mymorgaine.wordpress.com/2018/11/27/libelle-dragonfly/ Ik zie ze echt wel, maar de plek en plaats dat ik ze kan fotograferen is dan het punt. Geldt ook voor vogeltjes, ik zie ze wel, maar het schieten en op de camera krijgen, meestal, vliegen ze net op, dan wacht ik weer te lang omdat ik denk, je vliegt op, niet? Goed dan alsnog, vliegt het alsnog op, hahaha En vaak… kijk ik ook gewoon graag, vind ik het zonde om de camera te gaan richten en πŸ˜‰ Fotomaatje heb ik ook, mijn eigen dochter, zij wil nog weleens samen met mama gaan fietsen en wandelen en dan fotograferen. Dat is heerlijk! Maar ja, met mijn kleinzoon nu, is het alweer even geleden. πŸ˜‰

    Liked by 1 person

 2. Wauw Jetske, ik val hier steeds van de ene in de andere wauwerde wauw πŸ™‚
  wat is dat toch weer gaaf hΓ©, als je stillekes langs de waterrand loopt zie je dat hΓ©, daar moet je geen honden voor bij hebben πŸ™‚
  allΓ©z dan maar, ik g a wel weg

  ❀

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.