Landgoed De Vossenberg

Een tijdje geleden maakte ik een wandeling in landgoed De Vossenberg in Drenthe. Ik vond het een verrassend mooi gebied. Een watertje meandert door het bloemrijke landschap. Een vistrap helpt de vissen om hogerop te komen. Met de macrolens fotografeerde ik een dikkopje, een icarusblauwtje en rupsen van de sint-jacobsvlinder. Wandel maar met me mee.

 

 

 

6 thoughts on “Landgoed De Vossenberg

  1. Ohhhh dat blauwtje, heb hem hier ook een paar keer voorbij zien komen, de favoriete vlinder vroeger van mijn oma en mijzelf, maar in het westen zie ik ze echt niet meer! Hier wel, maar altijd fladderend op stukken waar ik niet kan gaan spotten helaas.

    Daarom geniet ik even extra van jouw foto’s 😀 Dank je wel!

    X

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.