Heidelibel met tegenlicht

Na de fotosessie van de dreigende luchten boven Aekingerzand wandelde ik terug naar de auto. Bij een ven vloog een bloedrode heidelibel. De libel zocht een plekje waarbij ik deze kon vastleggen met de zon op de achtergrond. De lensflare of zonneflare hoort erbij…

9 thoughts on “Heidelibel met tegenlicht

  1. Wat glinstert de libel zo mooi met het tegenlicht. Ik vind het een supermooi gezicht. Zelf durf ik niet meer tegen de zon in te fotograferen met mijn eenvoudige camera want kreeg daardoor eens een zwartachtige stip te zien elke keer toen ik fotografeerde en dat is in lens nooit meer weggegaan en met de nieuwe durf ik het niet zo goed meer.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.