Een glijbaan van sneeuw

Gisteravond zat ik samen met onze zoon in de woonkamer toen dit kerstnummer van Wham voorbij kwam. Onze zoon refereerde toen aan een filmpje wat ik in 2009 heb opgenomen en wat hij heeft gemonteerd en op YouTube heeft geplaatst. Hij was toen 11 jaar. Na de aha-erlebnis van gisteravond doken we vandaag in mijn rijk gevulde fotoarchief. Met plezier, maar ook met enige weemoed haalden we ‘oude’ herinneringen op.

Op 22 december 2009 was er veel sneeuw gevallen. Zoveel sneeuw dat onze zoon ‘s avonds nog bedacht om een glijbaan te gaan maken. Toen was het al een avondmens. Behalve een filmopname maakte ik uiteraard ook een fotoserie.

Hieronder staat het filmpje wat onze zoon in die tijd zelf monteerde.

Onze kinderen vinden het leuk om van tijd tot tijd de foto’s te bekijken en de verhalen terug te lezen op mijn oude weblog. Jammer dat de foto’s zijn geconfisqueerd door Photobucket. Zie: deze post. Maar gelukkig kunnen ze dan terugvallen op mijn archief.

10 thoughts on “Een glijbaan van sneeuw

  • Toen DJ deze foto van het voetbalteam zag, besefte hij dat de jongen die een tijdje geleden in Stad Groningen is verongelukt, op deze foto staat. Verdrietig als je beseft wat het leven en kerst dan betekent voor die ouders…

   Like

 1. Erg leuk om even een kijkje in je fotoarchief te krijgen….en ja, het is altijd fijn om door je oude foto ‘s en filmpjes te gaan om herinneringen op te halen. Dan denk ik altijd: ‘wat gaat de tijd toch snel’.

  Liked by 1 person

 2. Ach de tijd gaat zo vreselijk snel…heerlijk om af en toe foto’s te kijken. Waar ik nu zit achter de computer, heb ik een boekenkast vol met fotoboeken staan, ook nog de boeken van mijn ouders. Ik kan echt mee weemoed kijken…

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.