Schaatsen in Fryslân (2)

Het was kort maar krachtig. Eigenlijk vond ik het veel te kort. Het had van mij nog wel een week langer mogen duren. Ondanks dat ik niet meer schaats heb ik zo genoten van de sneeuw, de vorst en de schaatsers op natuurijs.

Ondanks dat de dooi is ingetreden neem ik jullie nog wel een paar keer mee naar dit  prachtige wintertje.

Deze fotoserie is gemaakt in de Jan Durkspolder.

10 thoughts on “Schaatsen in Fryslân (2)

  1. Zoals je weet heeft het mij ook veel te kort geduurd. Ik heb van begin tot eind van het wintertje volop genoten, eerst in de sneeuw en later samen met jou op en rond het ijs. Nu de winter voorbij is, voel ik hoeveel ik vorige week van mijn benen heb gevergd. Nu maar even weer een paar dagen rustig aan, dat heb ik er graag voor over. En gelukkig heb ik de foto’s nog, zodat ik nog wel even in de sfeer kan blijven. 🙂

    Liked by 1 person

  2. Ja, jammer dat het al weer voorbij is, een korte maar prachtige week. Maar dankzij deze opnames kunnen we toch nog even nagenieten van de ijspret. Leuke beelden met de windmolen en een leuke tegenlicht opname van het hek met de rietpluimen. Ook een leuke afsluiter met het meisje (vrouw wellicht) met de slede.

    Liked by 1 person

  3. Op sloten en smalle vaarten kan je de ijzers al gauw onderbinden. Het zijn fijne winterbeelden om op terug te kijken maar eerlijk gezegd ben ik blij dat die bagger op de weg weer verdwenen is. Zo ging ik vorige week met de fiets onderuit op zo’n harde sneeuwril maar gelukkig was het alleen mijn trots die een deuk opliep 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.