Reünie, 100-jarig bestaan van de MAVO

Voordat ik verder ga met de laatste serie van onze vakantie op Kreta neem ik jullie mee naar een actueel onderwerp.

Zaterdag hadden we een groot feest en een reünie ter ere van het 100-jarig bestaan van wat eerst de christelijke ULO heette en later de christelijke MAVO en nog later CSG Eekeringe. In de periode dat ik daar op school zat, zag de school er uit zoals op onderstaande foto. De foto heb ik van deze site gehaald.

Ik zat in de periode van 1976 – 1980 op de MAVO. Onderstaande foto is gemaakt terwijl ik in de tweede klas zat. Velen van jullie kennen mij van mijn profielfoto in mijn Gravatar. Kunnen jullie mij vinden op onderstaande foto?

2 thoughts on “Reünie, 100-jarig bestaan van de MAVO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.