Weerbeeld op 29 december

Het is te zacht voor de tijd van het jaar. Helaas gaat dat vaak gepaard met grijs weer en neerslag. Vanmiddag hadden we geluk. De bewolking brak open en de zon liet zich zien. Voor mij was dat het moment om er op uit te gaan. Beweging zou me goed doen…

Op tweede kerstdag is het mij namelijk in de rug geschoten. Dat betekent dat er een of meerdere wervels uit het lood zijn en weer op de plaats moeten worden gezet. Helaas is de praktijk van mijn therapeut deze week gesloten. En dit gebeurt net tijdens mijn vrije week of juist dankzij mijn vrije week. Van mijn therapeut moet ik wel in beweging blijven en dat doe ik dan ook zoveel mogelijk.

Een boslaan.

Fascinerend om te zien hoe het samenspel van zon en wolken ieder moment weer een ander beeld geeft.

12 thoughts on “Weerbeeld op 29 december

  1. Balen van je rug, zoiets komt nooit gelegen, maar met de feestdagen zit je er al helemaal niet op te wachten. Je hebt al therapeutisch wandelend wel de mooiste en zonnigste anderhalve uur van deze week wel even lekker mee kunnen pakken. En de zachtste uurtjes nog ook. Het was 24 uur later een stuk frisser van gisteren, ik vond het vandaag echt vies koud.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.