12 thoughts on “De Kievit

 1. wat een schitterende vogel is het toch,
  met die kleurtjes en dat kuifje,
  ik kan altijd zo van ze genieten,
  het geluid wat ze maken als ze door de lucht dartelen,
  geweldig,
  mooie foto’s jetkse ❤

  Liked by 1 person

 2. Mooie serie weer, Jetske. We zaten toch wel echt eerste rang daar, hè. Tussen de momenten van rust door, waarin we af en toe even konden bijpraten, had ik af en toe het gevoel dat ik ogen tekort kwam. De modellen stonden bijna in de rij om de catwalk te betreden, al is die cat in dit geval wat ongelukkig gekozen, 😉
  Maak er een mooie dag van!

  Liked by 1 person

 3. Pingback: De tureluur | Schrijven met Licht

  • Op het moment dat je op het onderwerp klikt kiest dit thema automatisch als kopfoto een foto uit dit onderwerp. Ik heb daar helaas geen invloed op. Toen ik overstapte naar WordPress ben ik heel lang aan het zoeken geweest naar een goed en mooi thema, wat bij mij paste. Dat viel toen nog niet mee. Uiteindelijk ben ik bij dit thema uitgekomen.
   Als je op home drukt zie je mijn weblog met de standaard header.

   Like

 4. Prachtige foto’s van deze vogels, kieviten en grutto’s, de foto waar de zon he veren kleurt zo mooi kleurt is mijn favoriet van deze serie Jetske
  geweldig dat zoom bereik van je camera, dat bereik haal ik nog niet met mijn 400mm op een full frame camera.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.