De ijsvogel is terug!

De korte maar zeer strenge winter in februari was desastreus voor de ijsvogels in ons land. Vrijwilligers hielden nog wel een aantal dagen een wak open bij de vogelkijkwand, maar dat bleek niet voldoende. De ijsvogel werd na dat wintertje daar niet meer gezien. Tot vorige week. De ijsvogel was daar weer gesignaleerd. Mijn man ontdekte het op social media en tipte mij. Na mijn werkdag toog ik met camera’s naar de vogelkijkwand. En ja hoor, ik had geluk.

Het decor had wat mooier gekund, maar vooruit. Ik ben al lang blij dat ik de ijsvogel daar weer zag en heb gefotografeerd.

14 thoughts on “De ijsvogel is terug!

  1. Pingback: De ijsvogel verzorgt z’n verenkleed | Schrijven met Licht

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.