11 thoughts on “Een putter

 1. Wat een jaloersmakend mooie serie weer.
  Geloof het of niet, maar ik zag vanmorgen bij de vogelkijkhut in de Jan Durkspolder voor het eerst een putter in het wild. Maar zoals zo vaak, wanneer ik me met vogelfotografie bezighoudt, was hij weer spoorslags verdwenen voordat ik mijn camera op hem kon richten.
  Nog wel een steltloper kunnen kieken, waarvan ik (nog) niet weet het is.

  Liked by 1 person

 2. Het is zo’n leuk kleurijk vogeltje en je heb hem knap gevangen, Jetske !!
  Ze komen ook wel een hier in de tuin… ik heb ook kaardenbollen staan, daar zijn ze gek op.
  Lieve geniet groetjesss 😃

  Liked by 1 person

 3. Hoe bijzonder weet ik, ik zag vanmorgen dat ik vandaag 2 jaar terug het puttertje heb geplaatst op FB, hahaha toevallig? Heel erg mooi weer Jetske, en ja ik weet dit moet ook met veel geduld, jouw foto’s zijn mooier, en dichterbij 😉

  X

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.