Weerspiegelingen

In het jaar 2020 stond de wereld op op z’n kop. COVID-19 regeerde de wereld. Ik hoop toch van harte dat de vooruitzichten voor het jaar 2021 beter zijn. Ik wens jullie dan ook allen een gezegend, gezond en vooral een coronavrij jaar toe! 💖

Nadat ik een fotoserie had gemaakt van het karakteristieke gebouw in verval  in het centrum van Steenwijk wandelde ik naar de passantenhaven. Er lagen geen boten en het was bladstil. Dat gaf mij mooi de gelegenheid om weerspiegelingen te fotograferen.

Twee jonge mannen waren aan het vissen op snoek. Ik heb een tijdje met hen staan praten over de visstand, over de klimaatverandering en over hun hobby. Voor het vissen op snoek heb je regenachtig weer nodig en daarom vingen ze niets. Even leek het erop dat de visser wat aan de haak had geslagen, maar al snel bleek dat het vissnoer vastzat.

 

10 thoughts on “Weerspiegelingen

 1. Al dat moois wens ik jullie ook toe, maar dat wist je al. 😉
  Prachtige weerspiegelingen met slechts hier en daar een zwakke rimpeling.
  Hopelijk blijft de wereld niet lang meer op zijn kop staan zoals vorig jaar en zoals op jouw eerste foto’s.

  Liked by 1 person

 2. Prachtige weerspiegelingen, daar hou ik ook zo van om dat te vangen. Ook via glas bijvoorbeeld 😉

  Ik wens jou ook een voorspoedig en mooi, gelukkig, gezond nieuwjaar toe, dat 2021 jou alles mag brengen wat je wenst!

  X

  Liked by 1 person

 3. Je hebt de wereld mooi op zijn kop gezet 🙂 De weerspiegelingen zijn erg mooi het lijken wel aquarellen. Jij ook alle goeds in het nieuwe jaar, hopelijk worden de mensen wat wijzer, als je het nu weer in Amerika ziet… zucht.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.