Ecokathedraal in de winter

Vorige week zondagochtend was het gras mooi berijpt door de nachtvorst. Ik besloot om af te reizen naar de Ecokathedraal in Mildam voor wat winterse plaatjes. Daar aangekomen viel het wat betreft de rijp wat tegen.

Desondanks heb ik genoten van de rondgang door de Ecokathedraal.

 

Wordt vervolgd. 

7 thoughts on “Ecokathedraal in de winter

  1. Jammer dat de rijp tegenviel die dag. Ik had me vooraf ook voorgenomen om misschien nog eens naar de Ecokathedraal te gaan, maar ik wacht maar tot er wat sneeuw ligt. Maar eens zien of het er in de loop van de week van komt.
    Je laatste foto is fijntjes met die paar ijskristallen rond de geknakte droogbloem.

    Liked by 1 person

  2. En ook ik vind de foto beneden ook heel mooi. De foto met doorkijkje vond ik ook wat hebben. En daarbij ben je ook wel een kanjer te noemen want mij lukt het niet om ver te gaan wandelen met de koude. Lichaam hapert dan beetje veel.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.