Een ijsvloertje in de Ecokathedraal

Vorige week maakte ik een wandeling door een winters Ecokathedraal in Mildam. Aan meerdere kanten wordt de Ecokathedraal begrensd door een slootje. Op het slootje lag een flinterdun ijslaagje.

Ik heb meerdere malen ingezoomd op het laagje ijs.

Op het moment van schrijven hebben we in ons land een serieuze winter. Een straffe oostenwind jaagt het sneeuw door onze tuin. Mijn wens is om de Ecokathedraal nog eens vast te leggen terwijl er een laagje sneeuw ligt. Die wens kan nu in vervulling gaan. Nu nog een geschikt moment vinden om er heen te gaan…

10 thoughts on “Een ijsvloertje in de Ecokathedraal

 1. Mooie serie, vooral de close-ups van het bomijs vind ik erg mooi.
  Ik kijk er ook naar uit om de Ecokathedraal weer met een laagje sneeuw te fotograferen. Vandaag heb ik dat er maar niet op gewaagd. Hopelijk valt de wind na vandaag wat weg en krijgen we er een fotogeniek zonnetje bij.

  Liked by 1 person

  • Daar heb je inderdaad gelijk in. Maar vandaag mochten we niet de weg op als het niet echt noodzakelijk was. De komende dagen moet ik werken. Hopen dat er nog een kans is op mijn vrije dag om daarheen te gaan.

   Like

 2. Mooi gebied die ecokathedraal als ik je foto’s zie. Leuk zoals je het ijslaagje op verschillende manieren in beeld hebt gebracht, vooral de laatste opname is erg aansprekend. Zal dit plekje op mijn wenslijstje zetten, leuk mij erg leuk om daar te rondstruinen.
  groeten, Hanry

  Liked by 1 person

 3. Wauw jouw foto’s zijn echt supermooi en met plezier ze dan ook bekeken. De onsterste zal als een schilderij van canvas kunnen worden. En ja de wind is er koud en ben dan ook niet ver wezen wandelen. Wellicht van de week weer gaan proberen.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.