Vroeg in de Weerribben

Ik heb al vele series hier laten zien die in de vroege ochtend zijn gemaakt. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb tot vorig jaar niet geweten dat het dan zo mooi en stil is in de natuur. Heel toeristisch Nederland ligt dan nog op één oor…

 

 

 

 

5 thoughts on “Vroeg in de Weerribben

  1. En als jij terug komt, dan komen die oren net uit bed of stappen net op de fiets, ik herken dat wel, zo heerlijk eigenlijk zo vroeg als alles en iedereen nog elders is… Ik doe dat eigenlijk veel te weinig!

    Prachtige foto’s maar die laatste is natuurlijk de topper!

    X

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.