Smeltende sneeuw op landgoed De Eese

Ik had het mij zo mooi voorgesteld. Een wandeling in de vroege zondagochtend in de sneeuw. Mijn plannen werden echter gedwarsboomd door de aanvoer van zachte lucht vóór zonsopkomst. Het werd wel een ochtendwandeling, maar dan in een landschap met smeltende sneeuw. Vanwege de historische uitstraling door o.a. aanwezigheid van gebouwen met rieten daken koos ik voor Landgoed De Eese.

Wandel maar met mij mee…

12 thoughts on “Smeltende sneeuw op landgoed De Eese

 1. Ik snap wat je bedoeld, ze hadden ons twee dagen beloofd, hahaha Ik had ook al zoiets gisteravond, ik ga nog niet.. maar ja… risico van het vak, dat het allemaal sneller voorbij gaat dan je wenst.

  Een schitterende serie heb jij trouwens alsnog geschoten!

  X

  Liked by 1 person

 2. Grappig ik had hetzelfde idee vanmorgen maar dat viel idd tegen toen ik de gordijnen open deed. Je titel had nu kunnen zijn ‘Landgoed De Eese en de verdwenen sneeuw’. Jammer van de sneeuw maar toch lekker gewandeld ook al was het landschap niet meer wit.

  Liked by 1 person

 3. Tja, dat was ditmaal wel heel kortstondige sneeuwpret. Goed dat je de vertrouwde plekje op de Eese nog even met wat sneeuw hebt kunnen vereeuwigen. Je weet maar nooit, misschien was het wel de laatste sneeuwbui gisteravond.
  Ik ben blij dat ik gisteravond nog wat foto’s rond huis heb gemaakt. Ik had graag de Ecokathedraal weer even met wat witte randjes willen fotograferen, maar dat idee had ik gisteren al laten varen.

  Liked by 1 person

 4. Het landgoed was en is voor mij geheel onbekend maar zo met klein sneeuwkleed gaf het net ietsje meer sfeer. De sneeuw die hier in mijn omgeving kwam was ook niet benoemingswaardig maar ja de bodem is gewoon te warm en volgende morgen was het al verdwenen. De paarden waren vast ook blij dat het snel weg was. Mooi trouwens die witte met zwarte vlekken.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.